Omfattande rekond i Stockholm

Vad ingår i en rekond i Stockholm?

Exakt vad som ingår i en rekond kan förstås variera beroende på vilken bilverkstad eller biltvätt du vänder dig till. I majoriteten av fall inkluderar en rekond dock flera olika typer av bilvård. Utvändigt kan det till exempel handla om avfettning vilket tar bort smuts på bilen som till exempel har torkat fast. Därefter spolar man bort avfettningen, lägger på bilschampo, och spolar sedan bort detta med högtrycksspruta.

En rekond kan även inkludera polering av bilen. Det gör man för att göra bilens lack extra blank och snygg. Man kan även ge bilen en vaxning vilket innebär att man lägger på en tunn hinna av vax över dess lack, dels för att ytterligare förbättra glansen, dels för att det har en smuts- och vattenavledande effekt.

När det gäller invändig rekond städar man helt enkelt bilen. Man tar bort allt eventuellt skräp och dammsuger den, rengör mattorna, skurar rent paneler och annat, och rengör sätena. När vi är klara kan du njuta av en mycket ren och fräsch bil!

Varför satsa på oss?

Varför ska du då göra en rekond hos oss av alla ställen? Svaret på den frågan är att det finns det flera skäl till att göra. Några exempel på dessa är vår kompetens och erfarenhet, våra priser, vårt centrala läge, och våra miljövänliga rengöringsmedel.

Detaljerad rekond i Stockholm

Kontakta oss för mer information

Vill du ha mer information om den rekonditionering vi erbjuder? Ta i så fall kontakt med oss. Du kan kontakta oss på flera olika sätt, till exempel genom att ringa oss, använda dig av något av kontaktformulären på denna sida, eller komma förbi och hälsa på oss på vår verkstad.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify